nedjelja, 22. studenoga 2015.

Winter Wishlist.

                    


          


                     Kao što vidite današnja tema je moja zimska lista želja.
                         Ono što me asociralo za ovaj post jeste prvi snijeg ,
                                 koji je sinoć "začarao" moj grad.

                         
                       
                 


Moja zimska lista  želja je počela da  dobija neki poticaj u posljednjih nekoliko tjedana, potaknut na činjenica da sunce počinje zalaziti sve ranije, dani su sve kraći,i temeratura naglo pada.


  Chicnova Fashion Crochet Poncho

 Chicnova Fashion Crochet Poncho 


Ukoliko želite praktičan i moderan detalj za hladnije dane, odgovor je jednostavan - nabavite pončo.
Trend koji je prošle sezone najavio svoj dolazak, ove jeseni i zime u potpunosti je zavladao ulicama. Pončo je ovosezonski must have odjevni predmet. 
Tanki, pleteni za toplije jesenske dane ili vuneni za zimsku sezonu – pončo je  najpoželjniji odjevni predmet.Sviđa mi se kombinacija boja ,pa ako ne nađem ovaj kupiti ću neki sličan.Meni topline nikad nije dosta,a i pončo izgleda predivno.

Hladne zime najčešće su u znaku tople obuće, posebno čizama kojima ne mogu odoljeti ni poznate zvijezde. Neovisno o modelu, idealan su saveznik tijekom hladnih dana koji možete nositi u različitim kombinacijama.

Ugg čizme popularno zvane i uggsice


 Uggsice  ujedno i griju ,ali su i modni “must have”.
Ugg čizme su izrađene od ovčje kože s runom, a đon je napravljen od gume. Materijal ovih čizmi omogućuje nozi da ostane suha i drži vlagu podalje od same noge.
 Uggsice su zadržale svoju relevantnost ponajprije zbog udobnosti, a puno manje zbog mode. Ipak, svojski se trude postati dugovječan modni trend.

                          

                       Također, Ugg planira napasti tržište muške obuće.
Ugg čizme donese raskošnost i udobnost.Uvijek nam mogu poslužiti kao sladak i topao jesenji detalj.

Lijepi i topli džemperi


Za zimu ne postoji praktičniji komad garderobe od dugačkih džempera. Lijepi su, topli, atraktivni, lako se kombinuju i možete uvijek da ih nosite.

Ako u svome ormaru imati veliki džemper onda ste spremni za zimu, a ako ne onda trčite do najbliže prodavnice i nabavite sebi jedan veliki džemper. Ove sezone u trendu su over-size ili ogromne pletene veste, dolcevite, kardigani i ponchosi...

Postoje nevjerovatne modne kombinacije koje možete imati na sebi sa velikim džemperima, a uz to će vas i ugrijati.
Zimske dane provedite u toplom, ležernom pletivu i uživajte u njegovoj mekoći. Modne čari hladnijih dana mogu početi s obzirom da su temperature već u priličnom padu.

Ako u svome ormaru imati veliki džemper onda ste spremni za zimu, a ako ne onda trčite do najbliže prodavnice i nabavite sebi jedan veliki džemper. Ove sezone u trendu su over-size ili ogromne pletene veste, dolcevite, kardigani i ponchosi... 
Postoje nevjerovatne modne kombinacije koje možete imati na sebi sa velikim džemperima, a uz to će vas i ugrijati. 
Zimske dane provedite u toplom, ležernom pletivu i uživajte u njegovoj mekoći. Modne čari hladnijih dana mogu početi s obzirom da su temperature već u priličnom padu.
- See more at: http://www.avaz.ba/clanak/143410/topli-zimski-dzemperi-ove-sezone-ce-vas-grijati-i-uciniti-da-izgledate-moderno?url=clanak/143410/topli-zimski-dzemperi-ove-sezone-ce-vas-grijati-i-uciniti-da-izgledate-moderno#sthash.2hzjlkbq.dpuf
Topli zimski džemperi ove sezone će vas grijati i učiniti da izgledate moderno! - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/143410/topli-zimski-dzemperi-ove-sezone-ce-vas-grijati-i-uciniti-da-izgledate-moderno?url=clanak/143410/topli-zimski-dzemperi-ove-sezone-ce-vas-grijati-i-uciniti-da-izgledate-moderno#sthash.2hzjlkbq.dpuf
               

                                    Topli zimski džemperi ove sezone će vas  grijati i učiniti da izgledate moderno! 

 

Mini suknja na gumbiće

top-10-trendova-za-jesen-1 

 Gumbići na sredini suknje dekoracija su koja čini razliku između “IN” i “OUT” minice.Suknja je predivna .Iako je više jesenji odjevni predmet,može poslužiti i za zimski period.Ove suknje su u trendu.Imaju širok izbor odjevnih predmeta sa kojima mogu biti kombinovane.Rijetko je primjećujem u trgovinama.Možete je pronaći u trgovini New Yorker.

Pripremila sam i nekoliko kombinacija pogodnih za zimski period.

   

Ova kombinacija je predivna i očaravajuća.Boje su prelijepo usklađene.

Tu je i pončo,topao i praktičan odjevni predmet,koji nije moguće zaobići.Pončo je izvrsno rješenje za hladnija jutra.Pončo ili topla vunena dekica kako mu brojni tepaju ove je jeseni,ali i zime "must have" odjevni predmet..Kombinovala sam ga i sa bordo uggsicima,za koje ne postoje riječi koje bi opisale koliko me oduševljavaju.Na prosto su me očarale.Jako su udobne,a i krzno u gornjem djelu im mnogo dobrinosi izgledu,pa su me i zato dojmile.Kapa je preslatka.Tufne su ove godine  u trendu,pa i sada možemo naći na gotovo svim odjevnim predmetima.Odabrala sam crnu torbicu ,da ne bi kombinacija bila u jesenjim bojama a i da bi  "razbila "  monotoniju.Trudila sam se da kombinacije budu pogodne za školu,tako da sam svakoj od pripremljenih kombinacija ,dodala neki ruksačić.


 
Ovo je neodoljiva  crno-bijela kombinacija.
Ako bismo jednom riječju morali opisati mix bijele i crne kombinacije, na um nam pada samo jedna riječ - klasika.Crno-bijela kombinacija uvijek je sjajan izbor, kojom se na jednostavan i lak način može "interpretirati" vlastiti smisao za modu.Jedino što bi mi nedostajalo jeste neki detalj u drugoj nijansi,jer bi se kombinacija čini pomalo monotono.Kaput sa kožnim rukavima se uklapa u svaki  zimski outfit.Kaputi sa kožnim rukavima su jako popularni.Prednost ovakvih mantila jesu rukavi,sa obzirom da su od kože,nikada ne habaju(znate su kod kaputa problem rukavi,jer se najprije "izližu").Cipele i čizme sa ojačanim vrhom – popularne martinke nekada su bile obilježje alternativne pank generacije, nošene uz izblijedele i iskrzane farmerice i jednostavne majice. Danas se vraćamo martinkama i obuvamo ih uz ležerne dnevne, ali i uz elegantnije kombinacije.

Tu je i jedan make-up pogodan za zimske dane:)

 
Pletenice su univerzalna frizura koju možete nositi bukvalno tokom svakog godišnjeg doba! Idealna je i za zimu kada nosite tople kape. Jednostavno prebacite kosu pozadi ili sa strane i ispletite pletenicu po želji.Nisam željela pretjerivati sa šminkom.Umjesto pudera preporučujem toniranu kremu.Eos balzam je idealan za sve one kojima treba kvaliteta i njega usana,pogotovo u ovim hladnijim danima.Dodala bih i eyeliner,preporučujem Love Punk Jumbo Eyeliner Essence.
Možete nanijeti malo rumenila.Noktići su prekrasni.Pahuljice asociraju na zimu.
.


Nadam se da vam se moj post dopao.Ukoliko imate nekih pitanja,kontaktirajte me putem komentara.